Hasiči likvidovali v noci požiar auta, dopoludnia následky nehody

14.01.2008 Poprad

Poprad 14. januára (TASR) - Popradskí hasiči likvidovali v noci nadnes požiar osobného auta BMW na Rastislavovej ulici v okresnom sídle a dopoludnia následky dopravnej nehody pred obcou Hranovnica.
Operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Poprade Jozef Michlík pre TASR uviedol, že požiar vozidla BMW pravdepodobne niekto založil úmyselne. Do príchodu hasičov oheň zničil najmä prednú časť auta a tiež oproti zaparkovaný Favorit. Celkovú škodu vyčíslili predbežne na milión korún.
Dnes dopoludnia hasiči likvidovali následky dopravnej nehody, ku ktorej došlo pred obcou Hranovnica v okrese Poprad. Vodič osobného auta dostal na ceste šmyk a pri nehode si zranil hlavu. Z havarovaného vozidla ho museli vyslobodiť hasiči.
Tí zaznamenali počas uplynulého týždňa 15 zásahov, z toho 13 technických výjazdov predovšetkým k dopravným nehodám. \"V piatok večer na začiatku diaľnice pri Mengusovciach prešiel poľský kamión po kanalizačnom poklope, ktorý následne vymrštilo do jeho palivovej nádrže. Na cestu v úseku asi 100 m sa vylialo do 200 litrov nafty. Pomocou absorbentu sme naftovú škvrnu odstránili, \" priblížil priebeh zásahu Michlík.
 

Vyberte región

mark